CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay yayımladığı mesajında, “Bayramlar paylaşımın önem kazandığı, birlikte olmanın öneminin anlaşıldığı, beraberliğimizin pekiştiği, ortak değerlerimizi bizlere hatırlatıp yaşatan en özel günlerdir.

Bayramlar dayanışmanın sembolü; sevdiklerimizle kucaklaştığımız, küskünlerin birbirleriyle barıştığı, beraberliğimizin pekiştiği, huzuru ve mutluluğu yaşadığımız, ortak değerlerimizi bizlere hatırlatan en özel günlerdir. 

Bir yandan bayram sevincini yaşarken öte yandan da iktidarın uyguladığı politikalar yüzünden ülkece zor günlerden geçmekteyiz. Ülkemiz iktidarın yanlış politikaları yüzünden ekonomik sıkışmışlığın can yakıcı hale geldiği, yoksulluk ve gelir dağılımı eşitsizliğinin kronikleştiği, yoksulluğu yenmek yerine yoksulluğu yaymanın amaçlandığı politika programlarının uygulandığı, liyakat dışı uygulamalarla istihdam olanaklarının kısıtlandığı bir ülkeye dönüşmüş durumda. 

Tüm bu olumsuzluklara rağmen milletimizle ele ele vererek büyük bir dayanışma içerisinde bu zor günlerin üstesinden gelmeye gayret edecek, omuz omuza vererek bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Ülkemizi savrulduğu bu uçurumdan birbirimize sıkı sıkıya sarılarak çıkacağımızı, kuvvetlenen birliğimizin bizleri aydınlık yarınlara ulaştırılacağını unutmamalıyız.

Bayram vesilesiyle başta yurt savunmasında canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, bedenlerini vatan savunmasında siper etmiş gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor sevginin, kardeşliğin, barışın ve birlikteliğin hâkim olduğu, sevdiklerinizle birlikte mutluluk dolu bayramlar geçirmenizi diliyorum.” ifadelerini kullandı.
 

Editör: Ali Aslankaya