CHP Karabük 1. Sıra Milletvekili Adayı Cevdet Akay, seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. 

CHP Adayı Cevdet Akay, beraberinde CHP'li Kastamonu Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya ve Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş ile dolmuş duraklarında esnaf gezisi yaptı. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Akay, destek beklediklerini ve bu sorunları çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

"Karabük'ümüzün ve esnaflarımızın sorunlarını biliyoruz ve bu sorunları çözecek tek parti, Cumhuriyet Halk Partisi." diyerek söze başlayan Akay, şu şekilde devam etti;

"Bugün sevgili Belediye Başkanlarımız ve tüm teşkilatımızla birlikte sahadayız. Hep birlikte ziyaretlerimize devam ediyoruz. Genel başkanımızı Cumhurbaşkanı yapacağız. Buradan da Milletvekillerini meclise gönderip, karar merkezinde daha etkili olup, Karabük'ün tüm sorunlarını çözmeye talibiz. Bu sorunları çözmek için buradayız. "

Cevdet Akay ile esnaf gezisine katılan Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıçam ise, "Bizler destek için buradayız. Karabük'ü tüm destekçilerimiz ve ortaklarımızla birleşe birleşe en iyi noktalara taşıyacağız. Şu an gelinen noktayı zaten hepimiz biliyoruz. Hep birlikte en iyisini yapacağız."

Gezilerde Akay'a eşlik eden Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, şu sözlerle desteklerini belirtti; "Başkanımız ve Milletvekili Adayımız gerekli bilgileri verdiler. Komşu ilimize destek için geldik. Vatandaşlarımızdan gördüğümüz çok güzel bir ilgi var. Çok teşekkür ediyorum, insanlar bizi dinliyorlar eskiden böyle değildi. Artık bu ışıltıyı görüyorum. Hak adalet gerek ve biz bu demokratik ülkeyi yeniden inşaa edeceğiz. Herkesten de desteklerini bekliyorum. "