AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, köy köy gezerek herkesin talep ve isteklerini dinlediklerini, her türlü hizmeti onların ayaklarına getirmek için var güçlerine çalıştıklarını söyledi. 

Karabük'ün bütün köylerine gitmekte kararlı olduklarını ve bu amaçla her gün ulaşabildikleri kadar köye gittiklerini anlatan Şahin, "Onlar bizi seçerek görevlerini yaptılar, şimdi sıra bize. Milletvekilimiz Ali Keskinkılıç, AK Parti il ve ilçe teşkilatlarımız ile en önemlisi il genel meclisi üyelerimizle birlikte merkezde ve ilçelerimize köylerimize gidiyoruz. Köylülerimizle tek tek görüşüyoruz. Onların talep ve isteklerini alıyor, köyden ayrılmadan çözmenin yollarını arıyoruz. Yol, su, kanalizasyon gibi sorunlar varsa il genel meclisi üyelerimiz hemen harekete geçiyor. Bazı köylerimizde cep telefonlarının kullanılamadığı şikayetleri var. Bunla da ilgileniyoruz." diye konuştu. 

- "Bir artışın yapılacağını biliyoruz"

Köylerde emekli vatandaşların da yaşadığına dikkat çeken Şahin, "Bize en çok ücret artışındaki yetersizlik konusu iletiliyor. Hem Cumhurbaşkanımız hem de ilgili Bakanlarımız bu konuyla ilgili açıklama yaptı. En kısa sürede emeklilerimizi de mutlu edecek bir artışın yapılacağını biliyoruz. Gittiğimiz köylerde emeklilerimize bunu da izah ediyoruz." ifadelerine yer verdi. 

- "Kesin bir çözüm için çalışma yapılıyor"

Eskipazar ve Yenice ilçesinde yaşanan sel afetinin ardından yapılan çalışmalardan da bahseden Şahin, "İlimizde sel afeti oldu. Devlet olarak afetten zarar gören vatandaşlarımızın hemen yanında olduk, gerekli desteği verdik. Zarar gören köprü, yol ve menfezlerin yapımına başlandı. İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya geldi ve zarar gören alanları yerinde gördü. Belediyelerimize ve ilgili kurum müdürlüklerine ödenek gönderildi. Acil olan konulara öncelik verildi. Selden zarar gören yol, köprü, su, kanalizasyon gibi alanlarda çalışma yapıldı ve acil olanlar tamamlandı. Her yıl selden zarar gören alanlar var. Burada kesin çözüm için çalışmalar yapılıyor. Bunlardan biriside Şeker Kanyonu. Bu alan geçen yılda selden zarar görmüştü, yapıldı ancak bu yılda yeniden zarar gördü. Burada acele etmeden kesin bir çözüm için çalışma yapılıyor." dedi. 

- "Bizi adeta bağırlarına basıyorlar"

Tarım ve hayvancılık ile orman köylüsünün her zaman yanlarında olduklarını belirten Şahin, şöyle devam etti:

"Hem tarım, hem hayvancılık hem de orman işiyle uğraşan köylülerimiz var. Bunlarla da her gün bir araya geliyoruz. Devletimiz zaten her zaman her türlü desteği veriyor. Eksik bir yan varsa da biz giderek tespit ediyor, ilgili bakanlıklara iletiyoruz. Köylülerimiz bizi adeta bağırlarına basıyorlar. Gösterdikleri ilgi bizim yorgunluğumuzu alıyor, çalışma şevkimizi artıyor. Köy ziyaretlerimiz devam edecek. Gitmediğimiz köy, ulaşmadığımız vatandaşımız kalmayacak." 

Şahin, köylerin ardından il ve ilçe merkezlerinde de vatandaşlarla tek tek görüşeceklerini sözlerine ekledi.