CHP Karabük Milletvekili adayları Cevdet Akay, Abdullah Çakır ve Bayram Karadağ esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

CHP Milletvekili Adayları Cevdet Akay, Abdullah Çakır ve Bayram Karadağ, beraberinde CHP Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, CHP Karabük Kadın Kolları ve Gençlik Kollarıyla vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. 

5000 Evler pazar yerinde başlayan ziyaretlerde 1. Sıra Milletvekili Adayı Cevdet Akay vatandaşlardan yoğun ilgi  gördü. Vatandaşların ve esnafla sohbet eden Akay'a ekonomik zorluklardan yakındılar.  Bir sonraki rotaları CHP Seçim Ofisi olan adaylar, burada seçim süreci hakkında sohbet ettiler.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse'ye de bir ziyaret gerçekleştiren adaylar, "Güç birliği ve beraberlik ile Karabük'ümüze hak ettiği değeri kazandırmak, her alanda katkıda bulunmak için var gücümüzle çalışacağız." dediler.

Ardından CHP Eflani İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden adaylar, buradaki ağırlamadan memnun olduklarını söyleyerek, "Karabük'ten bir değil iki milletvekili çıkaracağız. Korku dağlarını yıkacağız."  dediler. Pazar esnafını da gezen adaylar samimi karşılanmalarının üzerine şu ifadelerde bulundular; "Başaracağımıza dair inancımız yenilendi." 

222

111

Editör: Vasfiye Yılmaz