Bugün akşam saatlerinde Karabük-Kastamonu yolu üzerinde bulunan Bostanbükü kavşağında meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı, 7 kişi yaralandı. Yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Olay, Karabük istikametinden Kastamonu yönüne seyir halinde olan M.Y.Ç. yönetimindeki otomobilin, Bostanbükü kavşağından yola çıkan Ş.K. idaresindeki araçla çarpışması sonucu meydana geldi.

Kazada 7 Kişi Yaralandı

Kaza sonucu M.Y.Ç.’nin kullandığı araçta bulunan A.B.Ç. ve P.E.Ç. (2 yaşında) ile Ş.K. yönetimindeki araçta bulunan B.K., C.G. ve R.K. yaralandı. Her iki araçta bulunan toplam 7 yaralı, olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalenin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sağlık görevlilerinden alınan bilgiye göre, yaralılardan Ş.K. ve B.K.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken, sürücülerden M.Y.Ç.'nin alkolsüz olduğu ve geçerli sürücü belgesine sahip olduğu belirtildi. Ş.K.’nin alkol durumunun ise sağlık kontrolü sonrasında netleşeceği ifade edildi.

Kaynak: Özenay Kahriman