Vali Fuat Gürel, Karabük'te görev yapan kamu kurum müdürleri ile birlikte haftanın belli günlerinde mesai sonrası Yenimahalle Spor Salonunda voleybol maçı yaparak günün yorgunluğunu atıp istişarelerde bulunuyorlar.

Kurum Müdürleriyle beraber haftanın belirli günlerinde mesai sonrasında bir araya gelerek düzenledikleri voleybol müsabakasını salt bir spor olarak görmediklerini belirten Vali Gürel, bunu bir fırsat olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Her kesimden herkesi spor yapmaya davet eden Vali Gürel, mesai sonrasında düzenledikleri bu etkinlik sayesinde kurumlar arasında koordinasyonu geliştirdiklerini ifade ederek; "Gün içerisinde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet edebilmek, ilimizin yatırımlarını takip etmek adına çalışıyoruz. Kurum amirlerimizle istişare edilmesi gereken anlar olabiliyor. Biz bunu bir fırsat olarak görüyoruz. Bir araya geliyor kurumlarımız arası koordinasyon ve iletişimi artırıp geliştiriyoruz. Spor alt yapımız çok iyi.  Modern tesislerimiz var.  Çocuklarımıza, gençlerimize örnek olmak istiyoruz. Buradan tüm Karabüklü hemşerilerimize, çocuklarımıza, gençlerimize mutlaka spor yapmaları çağrısında bulunuyorum. Biz, tüm tesislerimizde spor yapma noktasında ücretsiz her türlü imkânı sunuyoruz" dedi.