Bugün 7'incisi gerçekleştirilen Yenice Göktepe Şenliklerinde MHP'li Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ile AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç arasında yaşanan tartışma neredeyse kavgaya dönüşüyordu. 

Şenlik alanında karşılaşan Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ile Milletvekili Ali Keskinkılıç arasında "selam verdin, vermedin" tartışması büyüyünce Başkan Çaylı'nın aynı zamanda korumalığını yapan şoförü Milletvekili Keskinkılıç'ın üzerine yürüdü,bunun üzerine Vekil Keskinkılıç'ın şoförü de Çaylı'nın şoförünün üzerine yürüdü. Tartışmada sesler yükselince olay da herhangi bir arbede yaşanmadan Başkan Çaylı ve ekibi oradan uzaklaştırıldı.

Yaşanan bu tartışmalardan sonra Yenice Belediye Başkanı Çaylı, protokol alanına alınmadı. Protokol alanına alınmayan Başkan Çaylı Şenlik alanını terk etti.

ÇAYLI AYNI YERDE 7 YIL ÖNCE DE AYNISINI YAPMIŞTI

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı 2016 Yılında AK Parti Karabük Milletvekili Rahmetli Burhanettin Uysal ile de yine Göktepe Şenliklerinde kavga etmişti. Bu kavgadan kısa bir süre sonra da Başkan Çaylı AK Parti'den ihraç edilmişti.