Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse mesajında şu görüşlere yer verdi, “Alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün kutlandığı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü bizlere Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Her fabrika bir kaledir” sözünden hareketle ekonominin en sağlam kaleleri olan işçilerimizin bulunduğu her çalışma ortamında onlara gereken değeri vermemizin büyük önem taşıdığını hatırlatmaktadır.

Ekonomik anlamda zor bir süreçten geçiyoruz. Bu zorlu süreçte görevlerine devam eden ve çeşitli  sektörlerde görevlerinin başında olan tüm çalışanlar bu yılki 1 Mayıs’ı daha anlamlı kılıyor. 

Bu zorlu günlerde hak ettiklerini almasalar da, günümüz şartlarına göre büyük bir özveri ile çalışan emekçi kardeşlerimiz ekonominin çarklarının kesintisiz bir şekilde dönmesini sağlamaktadırlar. 

Bu anlamda bizler Safranbolu Belediyesi olarak değerli mesai arkadaşlarımızı ekonominin ağır şartlarına ezdirmemek için elimizden geleni yapma gayretindeyiz ve onların yanında olmaya devam edeceğiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor,  işçinin, emekçinin hak ettiği daha demokratik,  daha özgür, çok daha rahat bir şekilde yaşayacağı, eşine ve çocuklarına mahçup olmadan alnı dik bir şekilde evine gidebileceği günlerin yakın olduğunu hatırlatmak istiyorum. "

1 Mayıs Kutlu Olsun...

Editör: Vasfiye Yılmaz