Safranbolu Belediye Başkanı ve CHP Safranbolu Belediye Başkan adayı Elif Köse, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçedeki sağlık kurumlarını ziyaret etti. Köse, sağlık çalışanlarının özverili ve fedakârca yürüttüğü hizmetleri takdirle karşıladığını ve bu önemli günde onların yanında olduğunu belirtti. 

Safranbolu Belediye Başkanı ve CHP Safranbolu Belediye Başkan adayı Elif Köse beraberindeki heyet ile birlikte İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erkan Andaç, Safranbolu İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Acar’ı makamlarında ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Köse ziyaretler sırasında, sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi ve taleplerini not aldı.

Safranbolu'nun sağlık altyapısını güçlendirmeye yönelik projelerini paylaşan Köse, sağlık sektörünün geliştirilmesi ve sağlık çalışanlarının haklarının korunması için kararlılıkla çalışacağını ifade etti. Ziyaretleri sırasında sağlık çalışanlarına mini saksılarda çiçek hediye eden Elif Köse Safranbolu’da yer alan aile sağlığı merkezlerini de ziyaret ederek sağlık çalışanlarının tıp bayramlarını kutladı.

Sağlık kurumlarında yapılan ziyaretlerde, sağlık çalışanlarına teşekkür eden Köse, onların özverili çalışmalarının Safranbolu'nun sağlık hizmetlerindeki kalitesine önemli katkılar sağladığını vurguladı. Ayrıca, halk sağlığının her zaman öncelikleri arasında olduğunu belirterek, Safranbolu'nun sağlık alanında daha da ileriye taşınması için gereken adımları atacaklarını söyledi. 

Elif Köse'nin Safranbolu'daki sağlık kurumlarını ziyareti, sağlık çalışanları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. 

Safranbolu Belediye Başkanı ve CHP Safranbolu Belediye Başkan adayı Elif Köse  14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’ Bu anlamlı gün, sağlık alanında çalışan her bir bireyin özverili çabalarını ve fedakârlıklarını takdir etmek için bir fırsattır. Sağlık çalışanlarımız, hayat kurtarmak ve insanların sağlığını korumak için gece gündüz demeden çalışmaktadır.

Özellikle son birkaç yıldır, pandemiyle mücadele ederken gösterdikleri üstün gayret ve özveri, tüm dünyanın takdirini kazanmıştır. Bu vesileyle, Safranbolu'da yaşayan herkes adına, tüm doktorlarımıza, hemşirelerimize, sağlık teknisyenlerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin sayesinde, Safranbolu halkı sağlık hizmetlerine erişimde büyük bir güvence altındadır.

Sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi için her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Sağlık çalışanlarımızın daha iyi koşullarda çalışmalarını sağlamak ve toplum sağlığını korumak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.’’