Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, vatandaşa dokunmaya, sorunlara birlikte çözüm bulmaya devam ediyor.

Yoğun mesaisinden arata kalan zamanlarda Safranbolu halkı ile bir araya gelen Başkan Köse, esnaf ziyaretleri ve halk günü toplantılarının yanı sıra mahalle toplantıları da yaparak vatandaşın yanında olmayı sürdürüyor.

15 Temmuz Mahallesinde gerçekleşen toplantıda da yine halkı dinledi.

15 Temmuz Mahallesi Toki Camii avlusunda Çaylar Bizden Muhabbet Sizden parolası ile  yapılan toplantıya belediye birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katılırken, mahalle muhtarı Recep Sönmez de hazır bulundu.

Mahalle sakinlerini tek tek dinleyen Başkan Köse, belediye çalışmalarından söz ettikten sonra sorunlara yine vatandaşlarla birlikte çözüm üretti.

Safranbolu’ya Hizmet Etmekten Onur Duyuyorum

Toplantı sonunda kısa bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “ Göreve geldiğimiz İlk günden bu yana vatandaş odaklı, sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımız sürdürüyoruz. Her zaman ifade ettiğim gibi Safranbolu gibi güzel bir kentte belediye başkanlığı yapmaktan, halkımıza hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum” dedi.

Karşılıklı İstişare Fırsatı Buluyoruz

Ellerinden geldiğince halka iç içe olmaya gayret gösterdiklerini kaydeden Başka Köse, “ Toplantılarda karşılıklı istişare etme fırsatı buluyoruz. Müdürlerimizin hazır bulunmaları, talebin gerçekleşmesini de hızlandırıyor. Ve tabii ki çocuklar ve gençler. Toplantılarımızın baş tacı. Onları çok seviyorum. Zaten en büyük amaxımı da gelecek kuşaklara çok daha yaşanılır bir Safranbolu bırakmak. Bu vesile ile gösterdikleri ilgi ve sevgiden ötürü tüm mahalle halkına teşekkür ediyorum “ diye konuştu.

Editör: Özenay Kahriman