Yalnızca Safranbolulu değil, tüm Karabüklü kadınların da yoğun ilgi ve sevgisini kazanan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, kadına pozitif ayrımcılık sloganı ile gönülleri feth etmeye devam ediyor.

Katıldığı tüm etkinlik ve programlarda yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Köse, bunu pozitif olmasına ve insan sevgisine bağlarken, özellikle kadınların kendisine olan sevgisinin çalışma hayatına da artı olarak yansıdığını söyledi.

Kadınların gerek sosyal gerekse iş hayatına daha fazla katılım sağlamaları gerektiğini belirten Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, "Biz sosyal belediyecilik anlayışımız gereği insana dokunmayı benimsiyoruz. Bu bağlamda da göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çeşitli projelerle kadına yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz" dedi.

KADIN ELİNİN DEĞDİĞİ HER YER GÜZELLEŞİR

Kadın Danışma Merkezi, Hanımevi, Psikolog desteği, Kadın Üretici Pazarı, SAKEM kurslarımız,  Kadın Kooperatifi’nin kadına yönelik çalışmalardan sadece bir kaçı olduğunu ifade eden Başkan Elif Köse, "Biz kadınlarımızın çok daha hayatın içerisinde olmalarını, üretmelerini bu vesile ile aile bütçelerine katkıda bulunmalarını, sosyalleşmelerini istiyoruz. Çünkü biliyoruz ki kadın elinin değdiği her yer güzelleşir" diye konuştu.

Başkan Köse, kendisine gösterilen sevgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek teşekkür ederken her zaman olduğu gibi bundan sonra da kadına yönelik çalışmaların devam edeceğini ifade etti. 

baskan-kose-kadinin-elinin-degdigi-her-yer-guzellesir-1

baskan-kose-kadinin-elinin-degdigi-her-yer-guzellesir-2

baskan-kose-kadinin-elinin-degdigi-her-yer-guzellesir-3

baskan-kose-kadinin-elinin-degdigi-her-yer-guzellesir-4