CHP Safranbolu Belediye Başkan Adayı Mimar Elif Köse beraberindeki heyetle birlikte kurum ve kuruluşlarda yer alan müdürler ve müdürlük personellerini ziyaret ederek iyi çalışmalar diledi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere yaklaşık 48 gün gibi kısa bir süre kaldı. Daha önce de sıklıkla halkın içinde olan, kurum, kuruluş, STK’larla uyum içinde çalışan Safranbolu mevcut Belediye Başkanı Elif Köse, ikinci kez aday olduğu Safranbolu Belediye Başkanlığı seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Adayı Köse kurumları ziyaret ederek iyi çalışmalar diledi. Köse’ye ziyaretinde Safranbolu CHP İlçe Başkanı Bahtiyar Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal ve parti üyeleri eşlik etti.

Başkan Köse ve beraberindeki heyet gün içerisinde sırasıyla Safranbolu İlçe Müftüsü Aydın Bostancı, Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sedat Adakan, Safranbolu Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Yasin Eren, Safranbolu İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Buket Akbulut, Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu, Safranbolu İlçe Nüfus Müdürü Mesut Karagözoğlu’nu makamlarında ziyaret etti. Öte yandan Başkan adayı Köse, kurumlarda yer alan müdürlük personellerini çalışma ortamlarında ziyaret ederek iyi çalışmalar diledi.

1-149

2-122

3-87

4-67

5-39