AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Büyüközdemir Safranbolu Misak-i Milli Meydanında yoğun bir katılımla mitingini gerçekleştirdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'unda katıldığı mitinge yüzlerce vatandaş katıldı., AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Büyüközdemir'e destek için ve STK temsilcileri ile buluşup halka hitap etmek üzere Karabük’ün Safranbolu ilçesine geldi.

Mısak-i Milli Meydanında konuşan Bakan Tunç, belediye başkan adayı Ali Büyüközdemir’e destek isteyerek, projelere destek olacaklarının sözünü verdi.

AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Büyüközdemir, "Birlikte çok güçlüyüz, birlikte çok güzeliz Safranbolu" diyerek şunları söyledi;

"Safranbolu Mitingimizde 5 yıllık vizyon projelerimize desteklerini açıklayan bölgemizin gururu Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a
Değerli Milletvekillerimiz Sayın Cem Şahin ve Sayın Ali Keskınkılıça,Önceki dönem belediye Başkanlarımıza , bizleri hiçbir zaman  yalnız bırakmayan tüm teşkilat mensuplarımıza ve kıymetli hemşehrilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Vizyonlu Başkanı ve Vizyonlu projeleri ile 31 mart’ta kazanan Safranbolu olacak, kazanan miras kentimizin kıymetli insanları olacak."

Büyüközdemir'in mitinginde Adalet Bakanı Yılmaz Tunç,  AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskınkılıç, AK Parti Dış İİlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan ve AK parti önceki dönem Milletvekili Cumhur Ünal hazır bulundu.

Miting8Miting7Miting6Miting5Miting4Miting3Miting2Miting1