Karabük Bahçeşehir Koleji mezuniyet törenine okul idaresi, öğretmenleri ve çok sayıda veli katıldı.

Saygı duruşu  ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan mezuniyet töreninde sırasıyla konuşmalara geçildi.

Bayrak ve okul flamasının teslimiyle devam eden mezuniyet töreninde 12. sınıf öğrencileri 11. sınıf öğrencilerine bayrakları teslim etti. Öğrenciler Mezuniyet Andını coşkuyla seslendirdi.

Okulu dereceyle bitiren öğrencilere sırayla Karabük Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Cansu Ateşoğlu, Karabük Bahçeşehir Koleji Fen Lisesi Müdürü Samet Ertaş tarafından plaketleri ve hediyeleri takdim edildi.

Ardından öğrenciler Lise ders öğretmenlerinden mezuniyet belgelerini aldılar.

Gecenin sonuna doğru Mezuniyet pastası keserek keyifli anlar yaşandı. 

Karabük Bahçeşehir Koleji Lisesinin mezunları geri sayımla başlayan törenle keplerini havaya atarak mezuniyetlerini doyasıya yaşadı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Karabük Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Cansu Ateşoğlu ve Fen Lisesi Müdürü Samet Ertaş" Öğrencilerimizi coşkuyla Üniversitesiye uğurlama'nın gururu içerisindeyiz.  Onların iyi birer birey olarak yetişmesi için çaba gösteren lise öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Karabük Bahçeşehir Koleji olarak erken çocukluktan itibaren vermiş olduğumuz kaliteli eğitimi, Karabük’teki tüm çocuklarımıza sunmaya kararlıyız." dediler.

3-43

1-63

2-59

4-30