Yüksek gerilim hattına çıkarak intihar girişiminde bulunmayı alışkanlık haline getiren Y.G. bu sefer çıktığı direkte akıma kapılarak ağır yaralandı.

Olay, merkeze bağlı Cumayanı Köyünde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle intihar etme girişiminde bulunmak amacıyla yüksek gerilim hattına çıkan Y.G. elektrik akımına kapılarak yere düştü.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Y.G. 'nin tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

Cumayanı Köyünde yaşayan Y.G. geçtiğimiz Temmuz ayında da bir kaç defa yüksek gerilim hattına çıkarak intihar girişiminde bulunmuştu. Bir olaydan dolayı şikayet edildiği için evine ceza geldiğini öne sürüp yüksek gerilim hattı direğine çıkmıştı. Durumun 112 'ye bildirilmesinin ardından bölgeye sevk edilen Jandarma, İtfaiye ve sağlık ekiplerinin bir saatlik uğraşları sonucunda ikna edilerek direkten indirilmişti.

AYNI DİREĞE YİNE ÇIKTI

Y.G. nin tekrar intihar girişiminde bulunmak amacıyla direğe çıkması üzerine olay 112 Acil Servisine bildirildi. Olay yerine çok sayıda emniyet birimi, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Henüz bilinmeyen bir nedenden aynı direğe tekrar çıkan Y.G. vatandaşlarca ve emniyet birimlerince ikan edilmeye çalışılırken elektrik akımına kapılarak yere düştü. Ağır yaralanan Y.G. sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Y.G. hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken olayla ilgili inceleme başlatıldı. Olay anı ise vatandaşın cep telefonuyla kaydedildi.