AK Parti Karabük Milletvekili adayı Ali Keskinkılıç, seçim çalışmaları kapsamında Esentepe Salı Pazarı ile 200Evler Salı Pazarı’nı ziyaret etti. Pazarcı esnafıyla sohbet etti, sorunlarını dinledi. 

Pazarcı esnafının ve alışveriş yapan halk Keskinkılıç‘a büyük ilgi gösterdi.  Kimi sofrasına davet etti, kimi tezgahın başına geçip satış yapmasını rica etti. Keskinkılıç, hemşerilerini kırmayarak, safralarına da konuk oldu. Tezgahın başına geçerek satış da yaptı. 

Pazar yerinde alışveriş yapanlar ve pazarcı esnafına konuşan Keskinkılıç, “Benim sevdam Karabük” dedi. 

Karabüklülere, milletvekili seçilmesinin ardından parti gözetmeksizin tüm hemşehrilerine hizmet edeceğini belirterek şöyle konuştu:

“Ben bu topraklarda doğdum, bu topraklarda büyüdüm. Ankara’da bürokratlık görevlerimde de bu toprakları ve bu toprakların insanları ihmal etmedim. Şimdi burada da size söz veriyorum. Milletvekili seçildiğimde yine Karabük’ün evladı olarak memleketime 7-24 hizmet edeceğim. Makamlar gelir geçer önemli olan eserlerdir.

Ben Karabük’e hizmet etmeye, Karabük’ü geleceğe taşımaya, Karabük’ün gençlerine vizyon, imkan sağlamaya talibim, sizlerin gönlünde talibim. Benim gönlüm de kapım da her zaman tüm hemşehrilerime açık. Sizlerden talebim evladınızın elini bırakmayın, tutun elimden. Karabük beni, ben Karabük’ü seviyorum.”

Editör: Vasfiye Yılmaz