İYİ Parti Karabük önceki il başkanı Av. Ali Çetin Aygün, il başkanlığında yapılan geniş katılımlı bir toplantı ile aday adaylığını ilan etti.

İl Başkanı Recep Yılmaz’a dosyasını teslim eden Aygün, “Genel Merkezimize dün itibari ile başvurumu yaptım, yarın dosyaları teslim edip hukuki tarafını tamamlayacağım. Arkadaşlarımızla beraber partimizi önemli bir yere getirdiğimi düşünüyorum. Kurumsallaşmaya önem veriyorum, bu kurumsallaşma kapsamında partimizi layık olduğu şekilde bir yerlere getirdik. Karabük'te yüzde 50'ye yakın bir üye artışı sağladık, şu anda da iktidara aday bir partinin mensubu olarak önünüzdeyim.” diyerek, konuşmasında şu ifadelere yer verdi;  

“Eğer sizlerin yanında Genel Merkezimizin de teveccühü olursa Milletvekili Aday olabilirsek te Milletvekili olmak istiyorum. Milletvekili adayı olup ta milletvekili olayı gerçekleşirse, ne yapacaksın en önemli soru bu. Birçok yerde görev yaptım, birçok bilgi birimine sahibim. Bu birikimler sayesinde ülkeye, özellikle hukuk alanında, emek alanında, görev kapsamında yaptığım tecrübe ve bilgi birikimi sayesinde ekonomi alanında katkı vermeyi düşünmekteyim.

Ülkemiz 21 yıldır bir kara belaya saplanmış durumda, bu kara bela dediğimiz üretimsizlikle bütün kaynakları tüketilmiş bir Türkiye. Demokratik olmayan bir sonuçla tek adam yönetiminden kurtulma yönünde çalışmalar yapmak istiyoruz.”

İYİ Parti Karabük İl Başkanı Recep Yılmaz ise partilerine karşı olan ilgi ve alakadan memnuniyetini dile getirdi.

Yılmaz, “Bu tanıtımlarımız devam edecektir. İYİ Parti ailemize teveccüh çok büyük, diğer aday adaylarımızda var malumunuz. Programlarımız dahilinde onlarında tanıtımlarına devam edeceğiz. Önümüzdeki dönem seçimlerimiz çok önemli. Gerçekten tek adam rejiminin bizleri çok kötü duruma getirdiğini hep beraber yaşıyoruz, onun için 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin önemi çok büyük. Ben önceki dönem İl Başkanımız Ali Çetin Aygün Beye Milletvekilliği Aday Adaylığında başarılar diliyorum.”  dedi.

Editör: Ergün Başkaya