CHP Karabük Milletvekili Adayı Cevdet Akay, Demir Kartal Spor Kulübü'nün gösteri maçı ve kupa törenine katıdı.

1. Ligde ilk turu şampiyon olarak tamamlayan Demir Kartal Spor Kulübü, ikinci yarı maçlarının oynanmaması kararı üzerine 1. Ligden şampiyon olarak Süper Lige yükselmişti.

Türkiye Sakatlar Derneği ve Demir Kartal Spor Kulübü ortak organizasyonuyla gösteri maçı ve kupa töreni düzenlendi.

CHP Adayı Cevdet Akay'da bu önemli ve özel günde Demir Kartal Spor Kulübü'nün sevinç ve kutlamalarına ortak oldu.

Akay, "Süper Lige şampiyon olarak çıkan Karabük Demirkartal Basketbol Takımının gösteri maçı ve kupa törenindeyiz. Takımımıza üstün başarılar diler, bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ederim." dedi.

s1

s23

s3

Akay ardından ziyaretlerine Engelliler Haftası dolayısıyla  Muharip Gaziler Derneği'nde devam etti.

CHP'li Aday Akay, burada Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanı Sebahattin Çorbacı, Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şube Başkanı Muhittin Yılmaz ve Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Karabük Şube Başkanı Hilmi Öksüzoğlu ile görüştü.

Akay, karşılaştığı samimi ilgiye karşılık, "Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanımız Sebahattin Çorbacı'yı, Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şube Başkanımız Muhittin Yılmaz'a, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Karabük Şube Başkanımız Hilmi Öksüzoğlu'na güzel karşılamaları ve misafirperverliklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım." ifadelerimi kullandı.

d3

d1

d2

Editör: Vasfiye Yılmaz