Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, beraberinde AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt ve parti teşkilatları ile birlikte ilk olarak İnönü Caddesine esnafla bir araya geldi. 

Şahin ve Keskinkılıç, 27. Dönem Milletvekili Niyazi Güneş, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Tam ve Halil Aydın, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Eroğlu, Kazım Çamlı, Mehmet Deligöz, Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter, AK Parti Ovacık İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Karabük Şube Başkanı Enver Kemik, AK Parti il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Boyalı, Pürçükören ve Kışla köylerine giderek köylülerle sohbet etti. 

Ovacık Belediyesini de ziyaret eden heyet, daha sonra 21. Dönem Karabük Milletvekili İlhami Yılmaz’ında katılımıyla Ovacık Merkez Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği 1. Olağan Kongresine katıldı.

Heyet daha sonra Karabükte düzenlenen 11. Avrupa İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonasının final töreninde yerini alarak şampiyon olan Erkek Milli Takımının mutluluğuna ortak oldu.

1-78

2-74

3-55

4-38

6-13

7-7

8-6

11-2

10-2

9-4

12-2

Editör: Vasfiye Yılmaz