AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, MHP’nin Enver Kemik transferine karşı Murat Karagül misillemesini yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden 14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde ikinci sıra milletvekili adayı yapıldığından ve birinci sıra adayı olamadığından adaylıktan çekilen Murat Karagül, MHP Genel Merkezi tarafından partiden ihraç edilmişti.

MHP Yenice İl Genel Meclis üyeliği, ilçe başkanlığı yapan Murat Karagül’ü geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt’ın ziyaret ettiği ve “Gel beraber çalışalım.” Şeklinde teklif götürdüğü öğrenildi.

AK Parti’den Karabük Belediye Meclis adaylığı, ayrıca istenilirse Yenice İl Genel Meclis adaylığının da konuşulabileceği yönünde Karagül’e teklif getirildiği belirtildi.

MHP’nin Enver Kemik Hamlesine, AK Parti’den Murat Karagül Misillemesi

Uzun yıllar AK Parti’de siyaset yapan ve geçtiğimiz genel seçimlerde de AK Parti’den İl Genel Meclis Üyesi Adayı olan ve yedeklerde kalan Enver Kemik, geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi’ne geçmişti.

Karabük Merkez Köy Muhtarları Dernek Başkanı Enver Kemik’in MHP’ye transfer edilmesine karşı İl Başkanı Ferhat Salt da, MHP’de uzun yıllar siyaset yapan Murat Karagül’ü AK Parti saflarına katma hamlesi, siyasi çevrelerde misilleme olarak değerlendirildi.