AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, geniş bir katılım ile Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanlığına ziyarette bulundu.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile göreve seçilen MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu ve ekibine hayırlı olsun ziyareti yapan AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, Cumhur İttifakı ortağı olan MHP İl Başkanı Cenk Gedikoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Salt’ın MHP ziyaret programına tüm il yönetimi, Merkez ilçe Başkanı Yavuz Hüsam, Safranbolu İlçe Başkanı Muhammet Yasin Aydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ar ve İl Kadın Kolları Başkan Vekili Yasemen Görücü de eşlik etti.

MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu da tüm il yönetimi ile birlikte AK Parti heyetini karşılarken, ayrıca ziyaret karşılamasında Milliyetçi Hareket Partisinin Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe, Yenice İlçe Başkanı Eyüp Elieyioğlu, Eflani İlçe Başkanı Hüsnü Akın, İl Genel Meclis Üyesi Şahin Biçim ve Karabük Belediye Meclis Üyesi Ahmet Arslan da hazır bulundular.

İl binası önünde AK Parti heyetini karşılayan MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu “Öncelikle AK Parti’nin tüm teşkilatlarına, Sayın Başkanım şahsında çok teşekkür ediyorum. Bugün bu kadar büyük, bu kadar kalabalık şekilde bütün teşkilatlarla birlikte bizi ziyaretinden ötürü oldukça mutlu olduğumu belirtmek isterim. Karabük genelinde, ilçelerinde bu da şöyle bir cevap olsun; ‘Tabanda ittifak var mı?’ Gördüğünüz gibi tabanda ittifak hat safhada var. Bu birlik, bütünlük her geçen gün artarak devam edecek. Başkanımız bizim yaptığımız AK Parti ziyaretinde de yine aynı şekilde, yine aynı güzellikte kendileri de bizleri karşılamıştır. Burada Cumhur İttifakı her zaman örnek olmaya devam edecektir. Belki de Karabük, diğer illerde de Cumhur İttifakını örnek alacak şekilde devam edecektir. Aslında bu ittifakların bazı yerlerde de siyasi olmayıp, sendikalarda da ittifakın olması önemlidir. Bazı kurum ve kuruluşlarda şu anki bizim birlikteliğimiz, ittifakımız gibi bazı yerlerde de o şekilde ittifaklar olsa, belki daha büyük bir kenetlenme, belki daha büyük bir bağlılık olacaktır. Bu vesile ile çok değerli teşkilat mensuplarına geldikleri için çok teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Kıymetli Cenk Başkanıma, Milliyetçi Hareket Partisi il ve ilçe yöneticilerine bizleri misafir ettiklerinden dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Bizler bugün AK Parti ailesi olarak ana kadememizde kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla ve ilçe başkanlarımızla birlikte bir ziyaret gerçekleştiriyoruz. Türkiye'nin gerçeği Cumhur İttifakı, sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Devlet Bahçeli'nin büyük emek ve destekleriyle birlikte bir araya gelmiş, Türkiye'nin bekası için kurulmuş bir ittifak sistemidir. Yerli ve milli anlayışın Türkiye'nin geleceği açısından aslına tezahür etmesidir. Bu anlamda Cumhur İttifakını ve Cumhur İttifakının paydaşlarını birlik ve beraberliğimizi son derece önemsiyoruz ve Karabük'te de geçtiğimiz dönemlerde 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak zaferle alnımızın akıyla güçlü bir seçim gerçekleştirerek başarı elde ettik. Ben bu anlamda 14. Genel Kongresini icra eden Milliyetçi Hareket Partisi Karabük il teşkilatına ve göreve seçilen Cenk Başkanımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletmek istiyorum. Görevi bırakarak, bayrağı devreden Adem Kar başkanımıza da bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler, emek ve fedakarlık içinde teşekkürlerimi arz ederim. Kıymetli başkanımla birlikte göreve gelen ekip arkadaşlarına da hayırlı olsun temennilerimi iletmek istiyorum. İnşallah birlik ve beraberliğimiz Türkiye'nin geleceği için, Karabük için bundan sonraki süreçte artarak devam edecektir. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim kılsın.”

Ziyaret sonrası çaylar içilerek, her iki parti mensupları arasında sohbetler yapıldı.