AK Parti Karabük Merkez İlçe Yönetim Kurulu ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına AK Parti Karabük Ferhat Salt ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

AK Parti Merkez İlçe teşkilatının iftar programında konuşma yapan AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti’nin sıradan bir siyasi teşekkül olmadığını söyleyerek, “Türkiye, nasıl binlerce yıllık devlet tarihi içindeki son halka ise AK Parti de bu büyük davanın günümüzdeki en önemli temsilcisidir." ifadelerini kullandı.
AK Parti Merkez ilçe teşkilatının Mübarek Ramazan Ayını tebrik eden Salt, konuşmasında 14 Mayıs’a dikkat çekti. Salt, “Biz halka hizmet yolunda bir araya gelmiş, geleceğe yürüyen güçlü bir aileyiz. Milletimizle olan birlik ve beraberliğimiz, 14 Mayıs’ta kazanılacak zaferin de büyük ve güçlü Türkiye'ye olan umudumuzun da teminatıdır.” açıklamalarında bulundu.

Düzenledikleri iftar programında konuşma yapan AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya ise mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşlarla bir arada olacaklarını vurgulayarak, “Bizler Merkez ilçe teşkilatları olarak, seçim zaferimizin resmileşeceği ana kadar her mahallede ve her sokakta milletimize yaren olmaya devam edeceğiz. Derdi olanı dinleyecek, sözü olan herkese kulak kesileceğiz.

14 Mayıs seçimlerinde yine, yeniden büyük bir başarı ortaya koyacak, tek bir hedefe odaklanacak ve liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 20 yıldır olduğu gibi yine, yeniden tarihi bir oy ile ülkemizi Türkiye Yüzyılına taşıyacağız.” söylemlerinde bulundu.