AK Parti Karabük İl Başkanlığı, 28. Dönem milletvekili adaylarını düzenlediği iftar programıyla tanıttı.

Düğün salonunda düzenlenen programa AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş, İl Başkanı Ferhat Salt, milletvekili adayları Av. Cem Şahin, Ali Keskinkılıç, Hüseyin Gündoğdu ve partililer katıldı.

İl Başkanı Ferhat Salt, 14 Mayıs akşamı Karabük'ten 3 milletvekilini meclise göndereceklerini belirtti.

Milletvekili Adayı Cem Şahin, "2002 yılından beri partimiz kurulduğu andan beri birçok ilçe başkanımız burada vazife yaptı. Milletvekillerimiz burada vazife yaptılar. Taş üstüne taş koydular. Karabük'e hizmet ettiler. Bizler de Karabük'ün öz evlatları olarak ata yurdumuza, ana yurdumuza hizmet etmek anlamında noktasında namzet gösterilen insanlarız. Bunun şerefini, bunun onurunu iliklerimize kadar yaşıyoruz" dedi.

"2002 yılından beri Karabük halkının verdiği desteği göz önüne alalım" diyen Şahin, "Bunu çok net görebiliriz. Ayrıyeten yani şunu da ifade etmeden geçemeyeceğim. Geçen bir yerde bunu duydum. Çok üzüldüm açıkçası. Diğer milletvekili adaylarımız da bizim hemşehrilerimizdir. Onlar da Karabüklülerdir. Onlara da başarılar diliyoruz ama yani şunu açıkça ifade edeceğim. Karabük hiçbir zaman sahipsiz olmaz. Karabük'ün her zaman bir sahibi vardı. O da Recep Tayyip Erdoğan'dı. Karabük'ün her noktasında Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını ve onun yol arkadaşlarının imzasını görmek mümkündür" ifadelerini kullandı.

Şahin, 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlerin Türkiye’ye hayırlar getirmesini temenni etti.

Keskinkılıç ve Gündoğdu da 14 Mayıs seçimleri için katılımcılardan destek istedi. Konuşmaların ardından program sona erdi.

Editör: Haber Merkezi