Edinilen bilgilere göre, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Seyit Ahmet Karabacak'ın cenazesi, yarın (10 Aralık Cumartesi) Köprübaşı Camiinde kılınacak Öğle Namazını müteakip Kılavuzlar Aile Mezarlığına defnedilecek.

Seyit Ahmet Karabacak Kimdir?

Seyit Ahmet Karabacak 11 Ocak 1960 tarihinde Karabük'te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Karabük'te tamamladı. Genç yaşta iş hayatına atıldı, değişik sektörlerde ticaret yaptı. 2002 yılında gerçekleşen Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu'nda başkan seçildi ve aralıksız bu görevini 18 yıl sürdürdü. 

2004-2018 yılları arasında, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. 2002-2017 yılları arasında Kardemir Karabükspor Yönetim Kurulu Üyeliği ve Asbaşkanlık görevlerini üstlendi. 2009 Yılı Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden İl Genel Meclis Üyesi seçildi. 2018 Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karabük 1'inci sıra milletvekili adayı oldu. En son, 2022'de Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası genel kurulunda tekrar başkan seçildi.

Karabacak evli ve 3 çocuk sahibidiydi.

Editör: Haber Merkezi