2023 yılının ilk 6 ayında 25.000’in üzerinde müşteriyi ağırlayan Safranbolu Belediye Sosyal Tesisi, gerek il ve ilçe, gerekse şehir dışından gelen misafirlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor.

Kapılarını açtığı 2021 yılından 2023 yılına kadar 60 binin üzerinde konuk ağırlayan Safranbolu Belediyesi Sosyal Tesisi, uygun fiyatları ve dinlenme alanları ile de dikkat çekiyor.

SOSYAL TESİS ARTIK HER YERDE ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Gösterilen ilgiden ve olumlu geri dönüşlerden büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, "Öncelikle böyle güzel bir ambiyans oluşturdukları için tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Amacımız ailelerimizin ve misafirlerimizin güzel, sakin bir ortamda sadece yemeklerini yemeleri değil aynı zamanda günün stresini atabilmeleri idi. Sosyal Tesis artık her yerde adından söz ettiriyor. Burada oluşturduğumuz profesyonel kadromuzla da bunu başardık." dedi.

2023 yılının ilk altı ayında 25.000’in üzerinde misafirin ağırlanmasının ise ekibin işini tamamen doğru ve ilkeli bir şekilde sürdürmeleri olduğunu ifade eden Başkan Köse, Sosyal Tesisi Safranbolu’ya kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz. Tercih eden ve memnuniyetlerini dile getiren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.