Karabük Belediyesi tarafından yapılan Kanyon Park Piknik Alanı'nın açılışı, bu akşam düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Katılımın yüksek olduğu açılışa; Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, MHP İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, Karabük TSO Başkanı Fatih Çapraz, belediye başkanları, muhtarlar, basın mensupları ve vatandaşalar katıldı.

Yoğun ilgi gören açılışta, tören boyunca ikramlar dağıtıldı.

Açılış öncesi konuşmasını gerçekleştiren Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "15 yıldan bu tarafa 280'e yakın kayda değer hizmet yapmış bulunuyoruz. Bunun yanında daha yüzlerce hizmetimiz de söz konusu. Karabük'te ne altyapı problemimiz kaldı ne de üst yapı ile ilgili bir problem kaldı." dedi.

KARABÜK'TE HİÇ BİR PROBLEMİMİZ KALMADI

Başkan Vergili tüm sorunların çözüldüğünü dile getirdiği konuşmasında;

"Şu anda Karabük’te ucuz bir yaşam sağlayabilmek için en kısa sürede doğalgazı tamamladık, ucuz suyu sizlere sunduk ve ulaşımla ilgili bütün problemleri ortadan kaldırdı. Eğer o ufak tefek problemler de varsa çok yakında bunlar da düzeltilmiş olur ki araçların tamamının mülkiyeti de Karabük Belediyesi. 65 yaşa bedava, engelli arkadaşlarımıza bedava, talebelerimize indirimli. Hiçbir problemimiz yok." ifadelerini kullandı.

KARABÜK'TE BÜYÜK RANT HESAPLARI BAŞLAYACAK

"Karabük'ü Cumhuriyetimizin 100. yılında bir Cumhuriyet kenti olarak yeni senelere hazırlayacağız." diyerek sürdürdüğü konuşmasında;
"Şu anda üst yapı problem bitti, alt yapı problemi bitti ve artık Karabük’te büyük rant hesapları başladı.

Bakın mahallemiz 3 bin beş yüzden 8 bine çıkmış. Bu ne demek? Bu mahalle değerlendi, bu mahallede çok büyük bir rant oluştu demek. Şimdi bundan daha büyük rantlar oluşmaya başlayacak Karabük'te. Neresi mi? Devlet demiryolları. Oraya yepyeni bir cadde kurulacak, yepyeni sokaklar oluşturulacak ve büyük bir rant çıkacak ortaya. 

Aynı şekilde meydan. Meydanda yerel dükkanlar yapılıyor, tamamen artık belediyenin mülkiyetine geçecek. Çünkü millet bahçesi olarak biz meydanı bakanlığa verdiğimiz zaman, yanında finansmanıyla beraber verdik.  Meydan da tekrardan bize geriye verilmek üzere. Meydan Karabük Belediyesi'nin meydanı, dükkanlar Karabük Belediyesi'nin dükkanı."

KARABÜK TEKRARDAN BİZE TESLİM EDİLECEK

"Değerli dostlarım, 15 sene hizmet ettik . Kimse bir tane rüşvetten bahsedemez Karabük Belediyesi’nde. Karabük Belediyesi'nde hiç kimse ranttan bahsedemez. Karabük Belediyesi'nin kapısından içeriye hiçbir tane rant yiyici giremedi. Karabük Belediyesi sizlerden toplamış olduğu her lirayı size hizmet olarak götürdü.

Şu vadiye bakın, bu vadiyi siz yaptınız, biz vesile olduk. Bu vadinin bir beş sene evvelki halini hatırlayın, bir de şu anki halini hatırlayın. En kıymetli yerlerinden birisi oldu bu bölgede. Hemen karşısında da Safranbolu’nun Millet Bahçesini yapıyorlar. Biz rant yiyicilere yol vermemek için tekrar aday olduk ve sizlerle beraber ben inanıyorum ki bu rant yiyicilerin  hiçbirine yol verilmeyecek Karabük’te. Karabük tekrardan bize teslim edilecek.

yeni hizmetlerimizi yeni projelerimizi çok yakında size sunacağız. Karabük'ün bir ucundan öbür ucuna kadar imarımız devam edecek. Kentsel dönüşümlerimiz devam edecek, şu anda bittiği yerler var, tekrardan tamamlanması gereken yerler var. İnşallah bunları tamamlatacağız. Karabük’te çok güzel mahalleler ortaya çıktı: Bir tanesi Üniversite Mahallesi, bir tanesi Ergenekon Mahallesi."

'RAFET VERGİLİ NE YAPTI?' DİYENLER HER YERDE BENİ GÖRECEKLER

"Şimdi 'Karabük’te Rafet Vergili ne yaptı?' diye soran adam, sağına da baksa Rafet Vergili görür, soluna da baksa Rafet Vergili görür, arkasına da baksa Rafet Vergili görür, önüne her baktığı yerde Rafet Vergili görür. Karşıya baktığınızda düğün salonumuzu görürsünüz, biraz sağına baktığınız zaman da köprümüzü görürsünüz. Bütün Karabük bu şekilde. İmar edildi, imar edilmeye devam edecek inşallah. Karabük’ün geriye kalan imarını da biz tamamlayacağız. 

Değerli dostlarım pilot uygulamamız inşallah Ergenekon Mahallesi, 100. Yıl Mahallesi ve 5000 Evler Mahallesinde akıllı şehircilik uygulamasına önümüzdeki dönemde maliyeti ne olursa olsun başlayacağız. Mahallemize de hayırlı uğurlu olsun."

Başkan Vergili'nin konuşmasının ardından kurdele kesimi ile tören tamamlandı.

Editör: Vasfiye Yılmaz