Maaşının yanı sıra döner sermayeler ve ek ödenekler ile birlikte 1 Milyon 200 Lira maaş aldığı yönündeki iddialar ile ülke gündemine düşen Karabük Üniversitesi Rektörü Fatih Kırışık, bu gün hacca gitti.
Son birkaç gündür Karabük yerel basının yanı sıra, ülke genelinde yayın yapan ana akım medyanın da 1 Milyon 200 Bin lira maaşı ile gündemine gelen KBÜ Rektörü Kırışık, Diyanetin VIP kontenjanı ile bugün hacca gitti.
Diyanet İşleri Başkanlığının, Bakanlar, üst düzey bürokratlar ve devlet büyüklerine ayırdığı VIP kontenjanı ile bugün Hac vazifesi için Suudi Arabistan’ın Mekke şehrine gitti.
Milyonluk maaş aldığı iddiaları ile gündemden düşmeyen Kırışık’ın hac için gittiği Suudi Arabistan ziyaretindeki giderlerin Üniversite tarafından mı, yoksa kendinin mi karşıladığı merak ediliyor.
Daha önce gündeme geldiği gibi Rektör’ün yurt dışı seyahatlerinde günlük 250 Euro harcırah aldığı da biliniyor.