Kısa adı KESOB olan Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen, bu gün ekibiyle birlikte mazbatasını aldı.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen kongreyi sürpriz bir şekilde kazanan ve rakibi Hüseyin Kılıç’ın 50 oy aldığı seçimde, 63 oy alan Tümen, bugün mazbatasını aldı.

20 YILLIK BİRLİK BAŞKANI BİR DÖNEME DAHA 'MERHABA' DEDİ

20 Yıldır Karabük Esnaf Odaları Birlik Başkanlığını yürüten Nurettin Tümen 6. Dönemine de güven tazeleyerek 'merhaba' demiş oldu.

Karabük il genelinde KESOB’a bağlı 15 Oda’nın 113 yönetim kurulu üyesinin oy kullandığı kongrede hiç umudu olmadığı halde oyların çoğunu alan Nurettin Tümen şu açıklamayı yaptı;

“20 yıla yakındır Esnaf Odaları Birliğinde başkanlık görevim var. Tekrar bu görevi bana layık gördüğünüz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İnşallah bundan sonraları için odalarımıza, esnaf, sanatkarlarımıza ve Karabük halkımıza yardımcı olmaya, elimizden gelen kanun ve yönetmelikler dahilinde her zaman onların yanında olmaya çalışacağım. Karabük'ün lehine kararlarda her zaman sivil toplum örgütleri ile beraber olacağımı taahhüt ediyorum. Allah nasip etti. İnşallah utandırmaz Mazbatamızı aldık, Karabük'ümüz için hayırlı olur diye düşünüyorum.”

Editör: Haber Merkezi