Yenice’de Mahalle gezilerine hızlı bir giriş yapan Ak Parti Yenice Belediye Başkan Adayı Sertaş Karakaş, Özal, Karakırıklar, Karşıyaka ve Fatih Mahallesinde halkın ilgisi ile karşılandı.

Mahalle gezilerinde hemşehrileri ile sohbet eden Sertaş Karakaş’a doğalgaz konusunun çözümü noktasında yoğun bir talep iletiliyor.

“Doğalgaz Tüm Mahallelerimizde Yanacak”

“Yenice’mizde doğalgazın tüm mahallerimizde dağılımı Sayın Milletvekillerimiz Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’ın da gündeminde. Yeniceli hemşehrilerimizin hiç şüphesi olmasın, Yeşil Yenicemizde doğalgaz konusu bizim dönemimizde son bulacak.” dedi.

Ayrıca “Çalınmadık kapı, öpülmedik el ve sarılmadığımız hemşehrimiz kalmayıncaya kadar, hız kesmeden, gece gündüz demeden çalışacağız. Kavgacı, ayrıştırıcı bir hizmet değil, çocuklarımızın mutlu olduğu, hemşehrilerimizin hayat kalitesinin yükseldiği, hizmet ve eser belediyeciliğini esas alan bir Yenice hayalimiz var. Yenicemiz için gerçek belediyecilik, Sertaş Başkan ile olacak hiç şüpheniz olmasın.” Diyen Karakaş, seçim çalışmalarını hizlandırarak sürdürüyor.

24

23-1

22-5

21-1

10-7

9-11

8-14

7-18

6-26

5-43

4-72

3-93

2-130

1-160