Karabük’ün Yenice İlçesinde yaşayan insanlar seçimlerde Sertaş Karakaş’ın Belediye Başkanı seçilmesiyle birlikte, ilçesine ve belediyesine sahip çıkmaya başladı.

Yarın mazbatasını alarak, makamına oturacak olan Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş’ın seçimlerde sürekli kullandığı söylemlerin başında gelen “Yenice’ye huzur gelecek. Birlik ve beraberlik gelecek” sözleri gerçek olmaya başladı.  

Bayram öncesi ilçede başlayan temizlik ve bakım çalışmalarına vatandaşlarda katıldı. Belediyenin bir gün önce tüm sokakları yıkatmasının ardından kaldırım kenarlarının boyanması işiyle ilgili belediyeden boya ve fırça alan çok sayıda ilçe insanı, kaldırımların kenarlarını boyadı.

Vatandaşların birlik ve beraberlik içinde ilçesine ve belediyesine sahip çıkması, Başkan Karakaş’ın seçimlerdeki söylemlerini bir kere daha hatırlattı.

Yeniceliler "İlçemizde artık huzur içinde birlik ve beraberlik oluşuyor. Yenice Belediyesinin ve Sertaş Başkanımızın herzaman yanında olacağız." derken, Başkan Karakaş ise “Yenice’de yaşayan her bir insanım memleketine sahip çıkma duygusuyla doludur. İşte ben Yeniceli hemşerilerim ile birlikte başaracağım.” Dedi.