Kaymakam Büşra Güneş, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Kökcü ve protokol üyeleri ile Tır-Hisar köyü grup yolu köprüsü, İncebacaklar köyü istinat duvarı ve BAKKA kapsamında Şeker Kanyonu'nda süren çalışmaları inceleyen Vali Gürel, yetkililerden bilgi aldı.

Yenice ADEM açıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü desteğiyle Yenice Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bağlı çalışacak Aile Destek Merkezi (ADEM) düzenlenen törenle açıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, ilçedeki kadınların hem sosyalleşecekleri hem de meslek edinerek üretim yapacakları ve boş zamanlarını değerlendirecekleri ADEM'de aile danışmanlığı, psikolojik destek, rehberlik hizmetleri, aile içi iletişim, aile hukuku, sağlık, hijyen, kişisel bakım, kişisel gelişim, bağımlılıkla mücadele ve benzeri konularda seminerler düzenlenecek.

Merkezin açılışını yapan Vali Fuat Gürel, "Aile destek merkezimizde eğitim, kurs, seminer ve danışmanlık hizmetlerinden faydalanacak vatandaşlarımızın 3-6 yaş arası çocukları için kreş hizmeti verilecek, ayrıca ihtiyaç sahiplerine maddi destek sağlanacak." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Vali Gürel, Yenice Çok Programlı Anadolu Lisesinin 100 öğrenci kapasiteli pansiyon binasında incelemelerde bulunarak, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

vali-gurel-yenice-ilcesinde-incelemelerde-bulundu-1