Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen binlerce üniversiteli gençlerle Üniversiteli AK Gençlik Festivali'nde (ÜniAK FEST) buluştu.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından İstanbul da düzenlenen Üniversiteli AK Gençlik Festivali'ne (ÜniAK FEST) Karabük’ten de AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları teşkilatının organizesinde 300 kişi katıldı.

uniak-fast-a-buyuk-katilim-1

Dünyanın en büyük gençlik yapılanmasına sahip parti AK Parti’dir

AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik, ÜniAK FEST Programı’nı değerlendirerek şu ifadelere yer verdi:

“ÜniAK FEST programı için Karabük Üniversitemizden öğrencilerle İstanbul’da dev buluşmayı gerçekleştirdik. Dünyanın en büyük gençlik yapılanmasına sahip parti AK Parti’dir. Bir sefer daha gençliğe değer veren gençlerle iç içe bir Cumhurbaşkanımız olduğunu görmüş olduk. Cumhurbaşkanımızla buluşma üniversite gençliğinin dinamizmi ve heyecanı ile büyük bir coşkuya dönüştü. AK Gençlik Karabük olarak, liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izindeyiz.

Cumhurbaşkanımız gençlere önem veriyor ve verdiği önem de sadece söylemde kalmıyor, siyaset arenası başta olmak üzere her alanda gençler en ön sırada yer alıyor. Bizde, bize duyulan bu güvenle her zaman durmadan ve yorulmadan çalışıyoruz.

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti’miz, 21 yıldır girdiği her seçimde, gençlerden en fazla oy alan parti olmuştur. İnanıyorum ki gençler, 2023’te de en fazla oy tercihi ile Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan desteğini ve güvenini tekrar gösterecek ve gençlerin en çok oyu ile tekrar Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı seçecekler.”

Üniversiteli AK Gençlik Festivali'nde (ÜniAK FEST) konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin dört bir yanındaki gençleri selamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerin, geleceğin teminatı olduğunu vurgulayarak, gençlerle gurur duyduğunu, Türkiye Yüzyılı'nın emanet edileceği gençliğin, milletin asırlardır kurduğu hayalleri gerçeğe dönüştürecek gençlik olduğunu söyledi.

uniak-fast-a-buyuk-katilim-3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, salona girerken gençler cep telefonu ışıkları ve fosforlu çubuklarla görsel şölen oluşturdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, salona girerken gençler cep telefonu ışıkları ve fosforlu çubuklarla görsel şölen oluşturdu. Karabüklü gençler "Recep Tayyip Erdoğan" sloganı atarak, Samanyolu şarkısını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Türkiye Yüzyılı şarkısından bir mısra seslendirdi.

uniak-fast-a-buyuk-katilim-2

Editör: Haber Merkezi