KARABÜK’ÜN TANINMIŞ İNŞAAT FİRMALARINDAN ÜNAL MÜHENDİSLİK BETON SANTRALİ KURMA KARARI ALDI


 

unal-muhendislik-beton-santral

Karabük ve bölgenin tanınmış inşaat firmalarının başında gelen Ünal Mühendislik önümüzdeki günlerde Safranbolu bölgesine sabit bir hazır beton santrali kurmaya karar verdi.

İnşaat sektörünün ana malzemesi olan hazır beton ihtiyacını Karabük ve Safranbolu’da üç ayrı şirkete ait olan beton santrali karşılıyor.

Ünal Mühendislik tarafından yapılan açıklama da; inşaat firmalarının talebi olan hazır beton da zaman zaman sıkıntı yaşadıklarını, arz talep dengesinin serbest piyasa şartlarına göre sağlanamadığından böyle bir yatırıma yöneldikleri belirtildi.

Ünal Mühendislik, kuracakları sabit hazır beton santrali ile ilgili tüm izinlerin ve belgelerin müracaatlarını yaptıklarını belirterek, yatırımları ile ilgili şu teknik açıklamalarda bulundular;

“Kuracağımız hazır beton santrali tam otomasyon üretim yapacak şekilde, son teknoloji ile donatılacak. İlk etapta Günlük 900 ile 1.000 metreküp hazır beton üretim kapasitesi hedefliyoruz. Santralimizin yanı sıra, transmikser, pompa, vibrasyon, bakım ve kür araçları ile filolarımızı da temin edeceğiz. Beton santralimizin üretiminde öncelik olarak kendi şirketimizin ihtiyaçları karşılanacak, fakat talep olması halinde piyasaya da satış yapmayı düşünüyoruz”