AK PARTİLİ ŞAHİN MAHALLE YÜRÜYÜŞLERİNDE


 

sahin-esentepe-1MAHALLE YÜRÜYÜŞLERİNE BAŞLAYAN AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ALİ ŞAHİN “SEÇMENLERİMİZ SEÇİMİN BİR AN ÖNCE YAPILMASINI VE ARTIK SEÇİM DEĞİL, GEÇİM İSTEDİKLERİNİ ORTAYA KOYUYOR” 


 

“TÜRKİYE’NİN VE TÜRK EKONOMİSİNİN MACERALARI GÖZE ALMAYA TAHAMMÜLÜ YOK. O BAKIMDAN BİR AN ÖNCE TÜRK SİYASETİ İSTİKRARA KAVUŞMALI”


 

sahin-esentep-anafoto
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin “Türkiye’nin ve Türk ekonomisinin maceraları göze almaya tahammülü yok. O bakımdan bir an önce Türk siyaseti istikrara kavuşmalı” dedi.

Esentepe Mahallesi'nde esnafları gezen ve Kore Gazisi Salih Gündoğdu'yu evinde ziyaret bulunan Şahin, partisinin Karabük İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve Mescid-i Aksa Camisi önünden başlayarak Ormancılar Sitesi önünde biten Ak Yürüyüş programına katıldı.

“ARTIK SEÇİM DEĞİL GEÇİM İSTİYORUZ DİYORLAR”
Şahin, yaptığı konuşmada, “Vatandaşlarımız, halkımız Karabüklüler belki Türkiye’de yaşayan tüm seçmenlerimiz seçimin biran önce yapılmasını ve artık seçim değil geçim istediklerini ortaya koyuyor” dedi.

Türkiye geçtiğimiz yıl iki seçim yaşadığını bu yılda iki seçim yaşadığını da kaydeden Mehmet Ali Şahin, “Artık seçim değil geçim istiyoruz diyorlar. 1 Kasım’dan sonra da 7 Haziran seçimlerinde de sonra olduğu gibi siyasi belirsizlik olmasın. 2016’da birileri yeniden seçim istemesin. Bunun bir tek yolu var; 2002, 2007 ve 2011’de olduğu gibi yeniden AK Parti’yi tek başına iktidara getirmek. Türkiye’nin artık maceraya tahammülü yok. Türkiye’nin ve Türk ekonomisinin maceraları göze almaya tahammülü yok. O bakımdan bir an önce Türk siyaseti istikrara kavuşmalı. Bununda yolu siyasi istikrarı sandıkta elde etmektir. Bunu görüyorum hissediyorum. Karabüklüler karar verdi, yeniden 1 Kasım’da AK Parti diyeceklerine ve sandıktan 2-0 gibi bir sonucu çıkaracaklarını şimdiden görür gibiyim” diye konuştu.

sahin-esentepe-3

“GÜVENCEMİZ SADECE SİZSİNİZ”
“İş bilenin kılıç kuşananın” diyen Şahin, şunları kaydetti;

“AK Parti geldi, hizmetler geldi. AK Parti’nin Karabük hizmetleri devam edecek. Ama bunun kararını siz sandıkta vereceksiniz. 1 Kasım akşamı sandıklar açıldığında 2002, 2007 ve 2011’de olduğu gibi yine AK Parti diyecek yine 2-0 diyeceksiniz. Siz bunu sağlayacaksınız. Her gün bir başka mahallede yürümeye devam edeceğiz. Biz Türkiye’yi önce istikrarla 2019’a sonra Cumhuriyetimizin sahin-esentepe-2100 kuruluş yıl dönümü olan 2023’e taşımak istiyoruz. İstikrarla, güvenle, huzurla taşımak istiyoruz. Size güveniyoruz, size inanıyoruz. Güvencemiz sadece sizsiniz. Biz millet adına devlet nezrinde siyasete talip olduk. Sizin adına sizin hukukunuzu korumaya talip olduk. Sizin emanetinize sahip çıkarak size layık olmaya karar verdik. Milletimiz AK Parti aynasına baktı mı kendisini görecek. Bu kararlılığımızı sürdüreceğiz. O nedenle ilk günkü aşkla haydi bismillah diyoruz.”