Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse'nin seçim öncesinde verdiği sözü tutarak hayata geçirdiği proje kapsamında, Safranbolu'da ikamet eden ve aylık geliri 10 bin TL ve altında olan 65 yaş ve üzeri emekliler için bayram ikramiyesi başvuruları kabul edilmeye başlandı.

Başkan Köse, Safranbolu Belediyesi Hayır Çarşısı'nda gerçekleştirilen başvurularla ilgili olarak, "Sosyal belediyecilik anlayışımız çerçevesinde, ekonomik zorluklar yaşayan emeklilerimize destek olmayı amaçlıyoruz. Seçim öncesi verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz," dedi.

Başvuru için gerekli şartlar, Safranbolu Belediyesi sınırları içinde yaşamak, 10 bin TL ve altı maaş almak ve 65 yaş ve üzeri olmaktır. Başvuru için istenen belgeler arasında ikametgah belgesi, son 1 aya ait maaş bordrosu ve kimlik belgesi bulunuyor.

Başkan Köse, "Komşusu açken tok yatan bizden değildir anlayışıyla, 65 yaş ve üzeri, 10 bin TL ve altı maaş alan emeklilerimize destek olmaya devam edeceğiz. İkramiyeden faydalanmak isteyen emeklilerimiz Hayır Çarşımıza başvurabilirler," ifadelerini kullandı.