Kastamonu Sosyal Dayanışma ve Kültür Merkezi Derneği Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı ‘İllerimiz Karabük Üniversitesi’nde ‘Ayyıldızın Altında Buluşuyor’ etkinliğindeki katkılarından dolayı makamında Teşekkür Ziyareti’nde bulundu.


 

021214kastamonuMakamda gerçekleşen ziyarete Kastamonu Sosyal Dayanışma ve Kültür Merkezi Derneği Başkanı Gülhan Kaynar, Genel Sekreter Nihat Dönmez, Mali Sekreter İsmail Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mevlüt Söyleyici Cavit Keskinci katıldı.

Kastamonu Sosyal Dayanışma ve Kültür Merkezi Dernek Başkanı Gülhan Kaynar: ‘İllerimiz Karabük Üniversitesi’nde Ayyıldızın Altında Buluşuyor’ projesine elimizden gelen katkıyı verme gayreti içerisinde olduk. Hepsinden önce böyle bir projeyi Karabük’ümüze ve üniversitemize kazandıran değerli Hocamızın bu projede çok başarılı sonuçlar elde ettiğimiz için kendilerine teşekkür ziyaretinde bulunduk. Elbette Kastamonulular Derneği olarak biz Kastamonu yöremizin kültürünü Karabük halkıyla yıllardan beri her fırsatta her zeminde tanıtma gayretinde bulunduk. Bu projede de elimizden gelen her şeyi gönülden yaptık. Umuyorum bizler gibi diğer derneklerde elinden gelen gayreti gösterdi. Ama hepsinden önemlisi Karabük’ümüze böyle bir projeyi kazandırdık üniversitemizin sayesinde ve bir adım oldu. Türkiye de de bir ilk oldu böyle bir proje. Önümüzdeki süreç içerisinde daha başarılı bir şekilde yürüyeceğine olan inancımı da ifade etmek istiyorum. Böyle bir projeye vesile olduğu böyle bir adım attığı için Hocamıza derneğimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal: “Karabük Üniversitesi yapmış olduğu ‘İllerimiz Karabük Üniversitesi’nde ‘Ayyıldızın Altında Buluşuyor’ etkinliği ile Türkiye’nin adeta küçük bir resmi olmuştur. Çanakkale’sinden Iğdır’ına Hatay’ından Sinop’una bütün illerimizin katıldığı bu etkinlikte bizler duygusundan çok biz duygusu aşılanmış ve kardeşlik duyguları pekiştirilmiştir. Bu etkinlikte öğrencilerimize hemşericilik ruhu yerleştirilmiş birbiriyle kaynaşmaları sağlanmış ve belki de Üniversite tarihinde en anlamlı etkinlik olmuştur. Herkesin çok iyi bildiğini düşündüğü Türkiye hakkında yeni yeni bilgiler edinmiş gerek ziyaretçilere gerekse katılımcılara kardeşlik dostluk havasında unutulmaz bir 3 gün yaşatılmıştır. Bu etkinlikte en büyük amacımız üniversiteyle şehrimiz ve üniversiteyle ülkemiz arasındaki bağı geliştirerek, kuvvetlendirmek idi. Bunu da Karabük Halkı ve siz değerli katılımcılar ile sağlamış olduğumuzu düşünüyorum. Kastamonu o hilalin altında olmasa o hilal tamamlanamazdı. Her ilimiz için geçerli bu durum vesilesi ile hem sizlere hem de etkinliğe hizmet eden tüm katılımcılara bende can-ı yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi