Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen, Üniversitemiz Ayyıldızlı Stadyum’da oynanan Üniversitelerarası Futbol 2. Lig Grup Müsabakalarında gruptaki tüm maçlarını kazanarak adını 1. lige yazdıran Futbol Takımımız Rektörümüzü makamında ziyaret etti.

 

IMG_6196

Üniversitemiz ev sahipliğinde Ayyıldızlı Stadyum’da oynanan müsabakalarda Üniversitemiz ile birlikte Düzce Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ve Türk Hava Kurumu Üniversitesi mücadele etmiş ve Futbol Takımımız Üniversitemiz Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Takım Antrenörü Yrd. Doç. Dr. Numan Bahadır Kayışoğlu yönetimindeki oynadığı 5 maçı da kazanarak grubunda namağlup 15 puan ile lider olarak tamamlamıştı.

Sizleri yürekten kutluyorum diyerek sözlerine başlayan Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal: “Sizler bizleri çok mutlu ettiniz. Hocamı da kutluyorum. Oda size büyük emekler verdi. Biz sizlerden çok şey bekliyoruz sizin atacağınız her adım Üniversitemizi daha güçlü kılacak. Futbol diğer spor dallarına göre daha çok dikkat çeken ve daha çok taraftar toplayan bir spor dalı. Bu yüzden sizi biz aynı zamanda Üniversitemizin temsilcisi olarak görüyoruz. Bunun manevi sorumluluğunu çok iyi taşıyacağınızı biliyorum. Enerjiniz bittiği an bu aklınıza gelsin ve hiçbir zaman yılmayın. Her futbolcu maçlarda aslında kendisini görücüye çıkartır. Sizde ilerleyen dönemlerde umarım fark edilecek ve çok güzel yerlere imza atacaksınız. Önümüzdeki yıl inşallah Karabük Üniversitesinden daha fazla söz ettireceksiniz ve Ayyıldızlı stadyumumuzun hakkını da vereceksiniz. Bahtınız açık olsun.” dedi.

Üniversitemiz Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Takım Antrenörü Yrd. Doç. Dr. Numan Bahadır Kayışoğlu: “Yoğun bir süreci alnımızın akı ile namağlup geride bıraktık. 3 yıllık bir birikim ile her geçen gün üstüne koyuyoruz. Arkadaşlardan ben umutluyum, daha da büyük başarılar alacağına yürekten inanıyorum.” dedi.

Şampiyonluk Kupası ile Takım Kaptanı Cihan Sıral objektiflere poz verirken Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından verilen Teşekkür Plaketini Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Özcan Büyükgenç takdim etti. Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal Üniversitemiz Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Takım Antrenörü Yrd. Doç. Dr. Numan Bahadır Kayışoğlu’na teşekkür plaketini ve Takım oyuncularına da teşekkür belgelerini takdim etti.

Ziyaret çekilen toplu fotoğraf ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi