Özçelik İş Sendikası Genel Başkanlık yarışı hız kazanıyor.

Genel Başkanlık yarışında büyük yol kat eden Özçelik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Adayı Recep Akyel’e destek veren şubeler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Bugün de Bursa Şube Başkanı Mustafa Çölcü, sosyal medya hesabından Genel Başkanlık yarışında Recep Akyel’in yanında yer alacağını duyurdu.

12 Şube, 4 Bölge Temsilciliğine sahip olan Özçelik İş Sendikasının şimdi Bursa ile birlikte en büyük 5 şubesi Recep Akyel’in yanında saf almış oldu.

Bursa Şube Başkanı Çölcü açıklamasında “Sendikamızın önümüzdeki günlerde yapılacak olan Genel kurulunda, yaptığım istişare ve istiharelerde teşkilat da görev almamda bende büyük emeği bulunan Genel Başkan Yardımcımız ve Genel Başkan Adayımız Sayın Recep Akyel'i destekleme kararı almış bulunmaktayız.

Kararımız teşkilatımıza ve üyelerimize hayırlı olsun. Bizler bu süreci bir demokrasi şöleni içinde geçireceğimize güvenim tamdır. Önemli olan teşkilat ve üyelerimizin refahı için daha güzel hizmet yapmaktır. Bizler teşkilatımızın her zaman bir neferi olarak üyelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Öte yandan kongre takvimine göre bu yıl Ekim ayında kadar kongresini yapması beklenilen Özçelik İş Sendikası Genel Merkezi, Yunus Değirmenci’nin girişimi ile daha erkene çekilebileceği de konuşuluyor.

Editör: Haber Merkezi