Karabük Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlediği Ramazan Ayı etkinlikleriyle il halkının yüzünü güldürüyor.


 
22062016_kartaltepe_1Ramazan etkinliğine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Kültür ve Sosyal İşler Müdür V. Ali Kara, Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Murat Ermiş ile çok sayıda çocuk ve aileleri katıldı.

Katıldığı tüm etkinliklerde çocuklarla yakından ilgilenen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Çocuklarımız mutlu olduğu bir Karabük hayal ediyor. Çalışmalarımızı bu doğrultuda şekillendiriyoruz” dedi.

İftardan sonra yapılan etkinlikler hem çocuklara, hem de çocukları ile birlikte gelen ailelere güzel dakikalar yaşattı. Yapılan yarışmalarla hoş vakit geçiren çocuklara Karabük Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Etkinlikte ayrıca çocuklara, pamuklu şeker, patlamış mısır gibi çeşitli sınırsız ikramlar sunuldu. Ramazan etkinliklerini çocuklara yönelik hazırlayan Karabük Belediyesi, Kurtuluş Mahallesi'nde unutulmaz bir Ramazan etkinliği düzenledi.

Çocukların yaklaşık iki saat boyunca eğlenerek geçirdikleri etkinlik, hep birlikte oynanan oyunlarla sona erdi. Ramazan ayının ilk günü başlayan ve aralıksız olarak 28 gün boyunca belirlenen mahallelerde düzenlenecek olan Ramazan etkinliklerinde çuval yarışı, halat çekme, yumurta yarışı, top tutma gibi çeşitli yarışmalar çocuklar için düzenlendi.

Çocuklarını eğlence alanına getiren aileler ise zaman zaman yapılan yarışmalara dahil olarak renkli görüntülere eşlik ediyor. Aileler; “Bu etkinlik sayesinde hem çocuklarımız hem de bizler eğlenceli dakikalar geçiriyoruz. Normalde sabah erken saatlerde işe gitmemize rağmen çocuklarımızı buralara getirerek eğlenmesini sağlıyoruz” dediler.

Editör: Haber Merkezi