Memleket Partisi Karabük İl binasında aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Özlem Ünal, Memleket Partisi'nde kuruluşundan bu yana Safranbolu İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunduğunu belirterek, "kadınların en büyük destekçisi olan sayın Muharrem İnce'ye de inandığım için buradayım." dedi.

Kardemir emekçisi bir babanın evladı olduğunu söyleyen Ünal, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Memleket Partisi 28.dönem Milletvekili Aday Adayı Özlem ÜNAL Basın Açıklaması

Değerli misafirlerimiz Memleket Partisi 28.dönem Karabük Milletvekili Aday Adaylığımı açıklamak üzere toplandık.

Memleket Partisinin Kuruluşundan Bu Yana Safranbolu İlçe Başkan Yardımcısı Olarak Görev Yaptım.

Görevimden Milletvekilliği Aday Adaylığı için istifa ettim ve resmi açıklamamı yapmak üzere karşınızdayım. 1977 Karabük doğumluyum birçoğunuzun olduğu gibi ben be Kardemir emekçisi bir babanın evladıyım.

İlk ve orta öğrenimimi Karabük'te lise eğitimimi Safranbolu'da tamamladım, evliyim, 17 ve 19 yaşlarında iki genç annesiyim.

Karabük'te doğan büyüyen ve yaşayan, Karabük'ümüzün eksiklerine ve sorunlarına vakıf biri olarak, esnafımızın, işçimizin, memurumuzun ve emeklimizin sesi olmak için, özellikle de kadınlarımızın, annelerimizin ve genç kızlarımızın temsilcisi olmaya talibim. Karabük siyasetinde artık kadınların da etkin rol alması gerektiğini düşünüyorum ve bu inançla çıktığım yolda siz değerli Karabüklü hemşerilerimizin desteğini bekliyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çok güzel bir sözü vardır "kadınlarını geride bırakan toplum geride kalmaya mahkumdur" bu Sözlerin ve kadınların en büyük destekçisi olan sayın Muharrem İnce'ye de inandığım için buradayım.

‘Ne Cumhur Ne Millet Tek Yol Memleket’ diyerek çıkmış olduğumuz bu yolda en büyük destekçim olan eşim Hakan Özgür Ünal'a, çocuklarım Baran ve Mert'e, aileme, beni yüreklendiren arkadaşlarım ve dostlarıma, inandığım bu yolda beraber yürüdüğüm il ve ilçe Başkanlarıma, Yönetim Kurulumuza ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum."