Memleket Partisi Karabük Milletvekili Adayı olan Muharrem Uğur Ünsal, bir mesaj yayımlayarak Karabük halkına teşekkürlerini iletti.

Özer yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

Değerli Karabük’lü Hemşehrilerim;

Güzel anılarla dolu, yüksek tempolu bir seçim kampanyasının ardından sizlere bir durum değerlendirme ve teşekkür etme açıklaması yapmak istedim.

Bundan tam 2 yıl önce büyük umutlarla kurduğumuz partimiz ilk sınavını vermiştir. Bu geçtiğimiz iki yıl boyunca türlü baskılara, atılan iftiralara, çekilen operasyonlara ve son olarak da Genel Başkanımıza başlatılan karalama kampanyasının sonucunda Genel Başkanımızın adaylıktan çekilmesine rağmen Genel Seçimlere girmeyi başardık. Beklemediğimiz derecede düşük bir oy oranı ile kendimizi anlatamadığımız, yapılan baskıların galip geldiği ve Türkiye’de siyasetin kutuplaştığı gün gibi ortadadır.

Değerli Hemşehrilerim; seçim kampanyasının en başından beri söylediğim gibi ben bu Memleketin Evladı olarak bu şehirde seçim için bulunmadığım gibi aranızda yaşamaya, sorunları anlatmaya, bu şehir için taş üstüne taş koymaya ve Karabük Siyasetinde bunları dile getirmeye devam edeceğim.

Bu şehir ve bu ülke için kim ne fayda sağlıyorsa savunmaya, kim zararlıysa karşısında durmaya, bir kişinin veya bir topluluğun ihtiyaçlarını dile getirmeye gücümün yettiğince devam edeceğim.

Hiçbir kişiye hiçbir seçmene hiçbir vatandaşıma karşı en ufak bir kırgınlık veya küskünlük taşımamakla beraber şimdi daha tecrübeli daha umutlu ve daha yüksek bir kararlılıkla savunduğum doğruların arkasındayım. Bu ülkenin geleceği için dertlenen insanları yine bir araya getirmeye devam edeceğim.

Çıktığım bu yolda bana desteklerini esirgemeyen ve her zaman arkamda duran; değerli eşime ve aileme, ekip arkadaşlarıma, parti gönüllülerine, maddi-manevi desteklerde bulunan dostlarıma, yolda durdurup “biz her zaman seninleyiz” diyen destek telefonlarını ve mesajlarını esirgemeyen arkadaşlarıma, sesimizi duyurmaya derdimizi anlatmaya olanak sağlayan siz değerli basın mensuplarımıza ve çok değerli Karabük’lü Hemşerilerime tüm içtenliğimle çok teşekkür ederim.
 
Çok güzel bir aile olduğumuza inanıyorum, bugün başaramamış olmamız yarın başaramayacağımız anlamına gelmiyor. 
Siyaset uzun soluklu bir iş, yaşımız genç, derdimiz Vatan, kalan her şey teferruat…