Ovacık İl Genel Meclis Üyeliğine Milliyetçi Hareket Partisi 1. Sıradan aday olan Muhammer Yağlı, daha önceden beyan ettiği sözlerde durmaya başladı.

Ovacık’ın 42 köyündeki Köy Konaklarının boyalarını kendi imkanları ile temin edeceğini açıklayan Muhammer Yağlı, Ovacık’ta köy köy gezerek boyaları teslim etmeye başladı.

Aynı zamanda köy çeşmelerini de vermeye başladıklarını ifade eden Muhammer Yağlı, “Ne söz verdiysek yerine getireceğiz.” Dedi.

MHP’den Ovacık İl Genel Meclis Adayı olan Muhammer Yağlı “Verdiğimiz sözler sadece bununla da sınırlı değil. Ovacık merkezde 28 daire, dört dükkan projesinin hemen temelini atacağız. İlçenin akaryakıt sorununu çözeceğiz. Her köye bir hayat çeşmesi verilmeye başlandı. Kullanılmayan köy okullarını, Köy Yaşam Merkezine dönüştürülmesi için gereken çalışmalar başlatılacak. Köylerimizin yol, su, kanalizasyon, asfalt, stabilize malzeme ve gereken iş makinelerinin kullanımı için gerekli çalışmalar önceden yapılacak. Her köy ne hizmet alacaksa 5 senelik program önceden bildirilecek. Vatandaşlarımız her türlü sorunları için şahsıma 24 saat önceden ulaşabilecek. Bu projelerimizin bir çoğu kendi imkanlarımız ile yapılacaktır.” Dedi.

Ovacık İl Genel Meclis Üyeliğine aday olan Muhammer Yağlı’nın bu çalışmaları ilçede ve tüm köylerinde daha ilk günlerde dikkat çekmeye başladığı da belirtiliyor.  

Editör: Ergün Başkaya