AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şahin, mesajında, kadına saygının, değerlerin, gelenek-göreneklerin ve sosyal hayatın temel dinamiği olduğunu belirtti.
Kadınların, toplumun temel direği konumunda bulunduğunu ve her geçen gün daha da güçlendiklerini ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

“Tarihimiz boyunca hayatın her alanında en ön saflarda yer alan, bugün de mücadeleleri ve başarılarıyla örnek olan bütün kadınlarımızla gurur duyuyoruz. Eğitimden iş dünyasına, bilimden sanata kadar her alanda kadınlarımızın rolü, toplumumuzun zenginliğini ve çeşitliliğini arttırmaktadır.

AK Parti olarak her konuda kadınların yanında olduk. Kadın kollarımızda 4,5 milyonu, gençlik kollarımızda ise 1,5 milyonu aşkın kadın üyemiz var. Üniversite öğretim elemanlığından yargı kadrolarına, öğretmenlikten diplomatlığa, mimarlıktan bankacılığa kadar her yerde kadınlarımız çok yüksek oranlarla temsil ediliyor. Mecliste son yıllarda tarihimizin en yüksek seviyesine çıktı kadın temsilci oranı. Kadınlarımızı hayatın her alanında hak ettikleri imkanlara kavuşturmanın gayreti içinde oluyoruz.

Bu düşüncelerle, şiddet kurbanı olan, görevleri başında ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yitirdiklerimiz başta olmak üzere ülkemizin bekası, milletimizin istikbali için şehit olan tüm kadınlarımızı saygıyla anıyor, Allah’tan rahmet diliyorum. En kıymetlilileri çocuklarını, babalarını, eşlerini, kardeşlerini ve yakınlarını vatan uğruna toprağa veren kadınlarımıza sabır temenni ediyorum. 
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyor, annelerimizi, eşlerimizi, çocuklarımızı, kardeşlerimizi ve tüm kadınları saygıyla selamlıyorum.“