AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş “Aday mısınız?” sorusuna ilk defa cevap verdi.

2018 Haziran Genel Seçimlerinde AK Parti Milletvekili olarak seçilerek, TBMM’de üç buçuk yıldır Karabük’ü temsilen yasama görevi yürüten Niyazi Güneş, Karabük Net Haber Genel Yayın Yönetmeni Ergün Başkaya’nın “Önümüzdeki genel seçimlerde aday olmak istiyor musunuz?” sorusunu ilk defa tüm açıklığı ile cevaplandırdı.

Güneş, Karabük’e milletvekili olarak 27. Dönem TBMM’de hizmet etmekten çok mutlu olduğunu ifade etti ve şunları söyledi;

“Allah bana doğup, büyüdüğüm memleketim olan Karabük’e ve Karabüklülere eksiği ile fazlasıyla, bir dönem hizmet etme nasibini verdi. Bu görevi yapmaktan çok mutlu oldum. Yeniden adaylığım ile ilgili şu an bir düşüncem yok. Parti Genel Merkezim ile bir görüşme yapmadım. Yarın ne olur, kimler ne düşünür, genel merkezimiz ne karar verir, orasını bekleyip göreceğiz. Nasip, diyelim.” Dedi.

Güneş "Her zaman Mehmet Ali Şahin’in Yanındayım"

Karabük’ün siyaset büyüğü, Devlet adamı Mehmet Ali Şahin’in Karabük’ten Milletvekili adayı olmasıyla ilgili son günlerde kamuoyunda bulunan gündem ile ilgili de Ergün Başkaya’nın “Mehmet Ali Şahin’in olası Karabük Milletvekilliğine nasıl bakıyorsunuz?” sorusuna ise Niyazi Güneş şöyle cevap verdi;

“Mehmet Ali Ağbey bizim büyüğümüz. Bu zamana kadar çok önemli görevlerde ve makamlarda bulundu. Ağırlığı çok fazla. Kendisi yeniden aday olmak ister mi, aday olması istenilir mi? Orasını bilemem. Ama bildiğim şu ki; Bize düşen şey her zaman Sayın Mehmet Ali Şahin’in yanında olmak ve onun için çalışmaktır.”    

Editör: Ergün Başkaya