AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyeliği ile AK Parti Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinde de bulunan AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Şahin, mesajında, "Bağımsızlık ve özgürlük mücadelemizin zaferle taçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı bir kez daha coşku ve gurur içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz." ifadelerine yer verdi. 

30 Ağustos 1922'nin tutsaklığı ve işgali hiçbir şekilde kabul etmeyeceklerinin bütün dünyaya ispat edildiği tarih olduğunun altını çizen Şahin, şunları kaydetti:

"Tarihimiz boyunca yazdığımız destanlardan biri olan bu zafer, milletimizin iradesini, birlik ve beraberliğini en güçlü şekilde gösterdiği anlardan biridir. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarının önderliğinde, vatanımıza göz diken işgalciler, milletimizin kararlı direnişiyle bozguna uğratılmış, Türkiye Cumhuriyeti'nin temelleri atılmıştır.

Bugün, 30 Ağustos zaferinin ışığında, büyük bir azimle ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için hep birlikte omuz omuza mücadele veriyoruz. Verdiğimiz mücadele ile aydınlık bir gelecek inşa ediyoruz. Milletimizin birlik ve beraberliği, kardeşçe yaşama iradesi, güçlü ekonomik yapı ile Türkiye, her alanda ilerlemeye devam ediyor.

Bu anlamlı gün vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Onların bize emaneti olan ülkemizi daha da ileriye taşımanın kararlılığını bir kez daha yineliyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun"