Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir süredir tadilatta olan ve baştan aşağı yenilenen Karabük İl Başkanlığı binasının açılış töreni bugün Cuma namazından sonra gerçekleştirildi.

Yenilenen MHP Karabük İl Başkanlığı binasının açılış törenine, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadri Durmaz katıldı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin, MHP İlçe Belediye Başkan adaylarının ve çok sayıda partilinin katıldığı açılış töreninde Sadri Durmaz’dan Vergili’ye tam destek geldi.

MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu’nun ilk konuşmayı yaptığı açılış töreninde, Genel Başkan Yardımcısı Sadri Durmaz, Vergili’ye destek verdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, konuşmasında “Alın terinin emeğe dönüştüğü, Karabük'te şanlı tarihimizin bilinciyle çalışan teşkilatımızın ve belediyemizin olması bizi ziyadesi ile gururlandırmaktadır. Bu vesile ile partimizin İl Başkanı Sayın Cenk Gedikoğlu ve yönetimi, partimizin üretken belediyecilik anlayışını layıkıyla uygulayan Belediye Başkanımız Rafet Vergili ve çalışma arkadaşlarını, teşkilatımızın her bir üyesini tebrik ediyorum.” Diye konuştu.

Rafet Vergili’nin Karabük’ü bir marka şehir yaptığını dile getiren MHP’li Sadri Durmaz konuşmasına şu ifadeler ile devam etti;

“Yaklaşan 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde aziz milletimiz sağduyusuyla ve feraseti ile en doğru kararları verecek, 5 yıl daha kendisine hizmet edecek olanları seçecektir. Bu anlamda çelik gibi mert insanların diyarı Karabük, Milliyetçi Hareket Partisine güvenmiş ve 3 dönemdir belediye başkanlığını partimize emanet etmiştir. Hamdolsun, Belediye Başkanımız Rafet Vergili'de bu güveni boşa çıkarmamış, Karabük'e 3 dönemdir layıkıyla hizmet etmektedir. Sayısız projeleri hayata geçirerek, Karabük'ün çehresini değiştiren, Karabük'ü marka şehir yapan Belediye Başkanımız Sayın Rafet Vergili'ye Şeyh Ali Semerkandi Hazretlerinin diyarı, Geyikli Babanın ocağı Karabük elbette sahip çıkacaktır. Üretken belediyecilik anlayışımız Karabük'te devam edecek. Birliğin gücü ile herkes için herkese göre belediye diyeceğiz. Ayırmadan, ayrışmadan Türkiye için canla başla çalışacağız.”

Ic11