Memleket Partisi Karabük 1. Sıra Milletvekili Adayı Muharrem Uğur Ünsal, seçim çalışmalarına Huzurevi sakinlerinin hayır dualarını alarak başladı.

Huzurevinde kalan yaşlıların elini öperek hem hayır dualarını hem de oylarını isteyen Ünsal, “Büyüklerimiz çok önemli. Büyüklerin hayır duasını ve rızasını almadan bu sürece girmek istemedim. Hepsine Allah sağlıklı ve uzun ömür bahşetsin, beni kucakladılar.” Dedi.

Cumhurbaşkanı Adayı ve Muharrem İnce’nin Genel Başkanlığını yaptığı Memleket Partisi’nin Karabük Kurucu İl Başkanlığını yapan ve ardından 14 Mayıs Genel seçimleri için istifa ederek Karabük 1. Sıra Milletvekili adayı olan Muharrem Uğur Ünsal, Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanlığını ziyaret etti.

“Kardemir işçisinin yanındayız. Özçelik İş Sendikası ziyaretimizde gösterilen misafirperverlikten ve samimiyetten dolayı başkanımız ve yönetimine sonsuz teşekkürler. Memleket, işçisinin her zaman yanındadır.” Diyen Ünsal, STK ziyaretlerini Karabük Esnaf Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım ile Karabük Esnaf Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen ile devam ettirdi.

“Esnaf odaları ziyaretlerimizde, Memleketin yükünün esnafın sırtında olduğunu çok iyi biliyoruz.” Diyen Ünsal, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

1-6

3-1

4-1

Editör: Ergün Başkaya