Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonunda 13-15 Ocak 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan Okul Sporları Masa Tenisi Kız-Erkek Grup Müsabakaları açılış seremonisi ile başladı. 13 ilden 20 takımın katıldığı organizasyonda 200 sporcu mücadele edecek. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılışta konuşan Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, kentte organizasyonların düzenlenmesi için fiziki altyapının çok iyi olduğunu, spor altyapısının güçlü olduğunu bu sebeple organizasyonlarda tercih edilen bir il haline geldiklerini belirtti. 

Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Güven konuşmasını şu şekilde sürdürdü; "Üç gün boyunca ilimizde devam edecek müsabakalarda farklı illerden gelen sporcularımızı, antrenörlerimizi ve idarecilerimizi ilimizde ağırlamaktan mutluyuz. Müsabakalarda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor sporcularımıza başarılar diliyorum."

Düzenlenen seramoniye Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ve Spor Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları,  Okul Sporları İl Tertip Kurulu, sporcular, antrenörler ve idareciler katıldı.

MASA-tenisi-grup-musabakalari-karabuk-te-basladi-1

Editör: Haber Merkezi