Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), kanser ile mücadele eden ailelere “Mutlu Et Kampanyası” kapsamında et dağıtımı yapmaya devam ediyor.

Karabük’te bu sabah LÖSEV’e kayıtlı hasta ve ailelerine et dağıtımı gerçekleştirildi. Hastaların protein alımının artması ve vücudun enfeksiyona karşı direncinin yükselmesi için kırmızı et dağıtımına önem veren LÖSEV, yapılan bağışlar sayesinde yıl boyu 81 ilde binlerce hastaya et dağıtımı sağlıyor. LÖSEV, bu bağışlar sayesinde nakdi yardımlarla tüm aileleri desteklediği gibi, ilacından yoğun bakım tedavisine, evlerindeki mobilyalardan beyaz eşyalara, giysi ve ayakkabısından oyuncağına, bilgisayarından kitabına, eğitim bursundan tatil kampına kadar birçok hizmet ile her an yanlarında olarak hayata sımsıkı sarılmalarını sağlıyor.

Karabük Merkez Bayır mahalle Sosyal Yaşam Merkezi’nde LÖSEV’e kayıtlı 60 hasta ve yakınları et dağıtımı öncesinde Lösev’den ne şekilde faydalanabilecekleri ve hangi yardımları alabilecekleri konusunda bilgilendirildikten sonra et dağıtımı gerçekleştirildi.

LÖSEV gönüllüleri, et dağıtımı sonrasında Karabük Merkez ve Safranbolu’da Kurban Bayramı bağışları ve LÖSEV hakkında saha çalışması yaparak vatandaşı bilgilendirdi.

Lösev .10Lösev .8Lösev .9Lösev .6Lösev .7Lösev .4Lösev .5Lösev .2Lösev .3Lösev .1Jpg

Editör: Özenay Kahriman