Türk Kızılay Karabük Şubesi Kadın Koordinasyon Birimi tarafından başlatılan kampanya ile; Çukurca Köyü Ocasak Mahallesi’ndeki virane bir evde yaşayan 10 kişilik aile için, yarım kalmış inşaat tamamlanarak aileye sıcak bir yuva kazandırılıyor.

“SICAK BİR YUVA İÇİN ELELE” adı verilen kampanya ile; anne, baba ve sekiz çocuğun birlikte yaşadığı evin, insani yaşam şartlarına uygun olmadığı tespit edilerek, daha önce imkansızlıklar nedeniyle tamamlanamayan kaba inşaat halindeki yeni inşaat, Kızılay organizasyonu ve yardımseverlerin bağışlarıyla tamamlanmaya başlandı.

Türk Kızılay Karabük Şube Başkanı Av. Cemalettin Yavaşcı da ; “ Kampanyamız tüm hızıyla devam ediyor, ailemizi en kısa zamanda sıcak yuvalarına kavuşturacağız inşallah. Kampanyanın başarısında en büyük paya sahip olan Kızılay Kadın Koordinasyon birimimize ve bağışçılarımıza teşekkür ederim.” Dedi.

Kadın Koordinasyon Birim Başkanı Zühal Kahraman, konuya ilişkin olarak; “ Yardımseverlerimize yardımları için teşekkür ederiz, evin tamamlanabilmesi için daha çok ihtiyacımız var. Bağışçılarımızdan  ricamız; resmi olmayan hiçbir kaynağa para aktarılmamasıdır. Bağış yapmak isteyenler  Türkiye Kızılay Derneği Ziraat Bankası Karabük Şubesinde bulunan TR 3200 0100 0425 0000 1868 6351 nolu hesaba,  açıklama kısmına “ Sıcak Bir Yuva İçin Elele” yazarak göndermeleri yeterli olacaktır” dedi.


Editör: Haber Merkezi